El porter del Barcelona Víctor Valdés, que conclou el seu compromís amb el club blaugrana el mes de juny del proper 2014, va assegurar ahir que no s'ha pronunciat encara sobre el seu futur i que "quan arribi el moment" ho farà, així com que tot el que s'està parlant sobre aquest tema en els darrers dies només "són especulacions".

D'aquesta manera es va expressar el porter blaugrana en unes breus declaracions publicades durant el dia d'ahir en una de les seves xarxes socials. Fa uns dies, Valdés havia assegurat que no descartava canviar d'aires i provar "altres cultures i un altre tipus de futbol" en la recta final de la carrera. També llavors, Valdés havia assegurat que "la porteria del Barça és complicada en tots els sentits", i que personalment fa "molts anys" que aguanta la pressió que suposa defensar-la.

Durant el descans del partit de la Copa del Rei disputat el passat dijous contra el Còrdova, el director esportiu barcelonista Andoni Zubizarreta va declarar que les converses amb el representant del porter "van perfectament encaminades". Precisament, Ginés Carvajal, l'agent del futbolista, també va pronunciar-se ahir respecte a això, afirmant que encara no s'han assegut amb el club blaugrana per parlar de la renovació del porter. Carvajal, a més, va dir que el de l'Hospitalet "no ha decidit encara res del seu futur".

"Nosaltres encara no ens hem assegut amb el Barcelona per parlar del futur de Valdés", va insistir el representant del porter barcelonista, alhora que afegia que Víctor Valdés, a qui li queda un any i mig de contracte amb l'entitat barcelonista, encara "no ha decidit res" sobre quin serà el seu futur a partir del 30 de juny del 2014.

D'aquesta manera, encara que Valdés defensarà la porteria del Barça aquesta i la següent temporada, no està gens clar què és el que passarà a partir del curs 2014/2015, ja que el jugador ha declarat obertament que no refusaria una oferta per canviar d'aires. Fa només uns dies, va admetre en roda de premsa que estaria disposat a provar ?"altres cultures i un altre tipus de futbol" en la recta final de la seva carrera esportiva, la qual cosa va deslligar tota mena d'interpretacions.

No serà la primera vegada que les negociacions per renovar Víctor Valdés es converteixen en notícia, ja que l'última vegada que el club va asseure's amb el seu entorn per ampliar el contracte hi va haver més estira-i-arronsa del que tots dos bàndols havien esperat.