Oriol Alsina estava enfadat. Al seu equip se li acabava d'esmunyir d'entre les mans una victòria que havien acaronat durant 90 minuts. "És increïble que puguem perdre un partit així" es lamentava l'entrenador després de veure com els seus homes havien gaudit de grans oportunitats per marcat però finalment era el Llevant B qui s'enduia el partit després de transformar la seva única ocasió clara i aturava la ratxa dels gironins de tres partits sense perdre (2 victòries i un empat). Però el que més dolia al tècnic del Llagostera és que no és el primer cop que li passa això al seu equip. Enguany, el Llagostera ha vist com li han volat molts punts als últims minuts o sense merèixer-ho. Els empats davant l'Espanyol B o el Mallorca B i les derrotes davant l'Oriola o l'Ontinyent així ho certifiquen.

El d'ahir va ser un capítol més de la mala sort que acompanya els d'Alsina aquesta temporada, tot i això l'entrenador ahir llançava un missatge als seus jugadors: "La sort cal buscar-la, no ens poden fer un gol com el que ens han fet". El cert és que a banda d'injust, el 0-1 també podria haver estat invalidat per l'àrbitre si aquest hagués xiulat una falta comesa sobre Àlex Moreno a l'inici de l'acció. García Ballesteros no va bufar i la pilota la va pentinar Tito enrere amb la intenció de rebutjar-la, però el seu cop de cap es va convertir en una magnífica assisstència per a Ortuño, que no perdonaria, sol davant Moragón a falta de sis minuts per al final del partit.

Aquesta havia sigut l'única ocasió clara del conjunt granota. Abans només Provencio (m.4 i m.65) i el mateix Ortuño (m.24) havien intentat disparar a la porteria local, encara que sense punteria. Garabato, en canvi, va tenir molta més feina durant el partit. Malgrat que cap dels dos equips va estar fluid en la creació, els blaugranes aconseguien transformar les pilotes a l'aire en bones ocasions de gol.

Els gironins en van tenir de tots els colors. Àlex Moreno va intervenir en la majoria d'ocasions de gol de la primera meitat; primer va fer lluir Garabato amb un xut creuat (m.12); a continuació va culminar una paret amb Pitu per donar la passada de la mort a Nico, que va reclamar mans de la defensa local (m.22); després va intentar empènyer a empentes i rodolons una pilota perduda a dins l'àrea que va acabar fora (m.27) i finalment va tornar a assistir un Nico que va rribar tard (m.32). El descans av arribar després d'un xut llunyà d'Aretabe enverinat per un rebot que va fregar la fusta (m.44). A la represa el domini local es va accentuar i la llista d'ocasions es va engreixar, Moreno en va tenir dues més en una falta que va terure Pitu molt ràpid i en una voleia massa alta, després va cedir el protagonisme a Sellarès, que sol davant Garabato (m.83) no va tenir sort. Tot al contrari que el Llevant B, que es va apunar increïblement els tres punts per consolidar el segon lloc de la taula.