A principis de desembre i per sorpresa de tothom l'Olot es quedava sense el seu entrenador. Antonio Rodríguez Rodri marxava per fer d'ajudant de Raül Agné al Cadis de Segona B. Totes les alarmes saltaven a l'entorn del líder de Tercera Divisió. Això sí, en aquell moment ningú es va posar nerviós, i la directiva va creure oportú que el millor seria que el fins llavors ajudant Àlex Terma agafés momentàniament el timó de l'equip com a mínim fins després de Nadal. Els directius tenien clar que la bona trajectòria de l'equip obligava a no precipitar-se. I el temps ha donat la raó als màxims responsables de l'entitat. Àlex Terma ha estat capaç de mantenir la bona dinàmica de l'Olot, que s'ha mantingut al capdavant de la classificació de Tercera sense problemes. Ahir va tancar la primera volta amb una nova victòria i un total de 45 punts. Una fita a l'abast de ben pocs.

A partir d'avui, serà Julio Bañuelos l'encarregat de mantenir la bona línia d'aquesta temporada. El tècnic, de 42 anys i nascut a Miranda de Ebro, arriba per cobrir el buit que va deixar ara fa unes setmanes Antonio Rodríguez Rodri. Bañuelos aterra a Olot després d'haver estat durant molts anys al futbol base de l'Alabès, amb qui va arribar també al filial i al primer equip, després d'haver iniciat la seva carrera com a entrenador al Lleida, i d'haver aconseguit dos ascensos de Tercera a Segona B amb el Mirandés i el Burgos. Precisament d'aquest darrer club el van destituir el curs passat pels mals resultats. De fet,el Burgos acabaria mesos més tard descendint.

Julio Bañuelos serà presentat aquesta tarda (18.00) al Municipal, en una roda de premsa on assistiran la majoria dels membres de la junta directiva, i el fins ara entrenador Àlex Terma que tal i com va explicar el vicepresident esportiu del club, Dionís Cros després del partit, "serà un altre cop el segon entrenador i l'home de confiança de la Junta i l'entrenador com a secretari tècnic". Bañuelos arriba a Olot per dedicar-se exclusivament a l'entitat. I és que també dirigirà els tècnics dels equips de futbol base com a director esportiu del club. Bañuelos que ahir ja va viure el partit del seu nou equip des de les graderies del Municipal, arriba amb un contracte fins a finals de temporada i amb l'objectiu de portar l'Olot a intentar assolir l'ascens a Segona B, a part de seguir consolidant els equips de base. Després de la seva presentació, el nou entrenador de l'Olot ja dirigirà aquesta mateixa tarda el seu primer entrenament.

El president Joan Agustí va afirmar després del partit que "continuem tots en el mateix tren i en el mateix sentit, però canviem de maquinista". El nou entrenador es va mostrar ahir en les seves primeres paraules a la pàgina web del club de la Garrotxa "molt content de viure aquesta experiència. El primer que vull fer és parlar amb tots els entrenadors de base, amb el meu equip, i acabar de dominar el català, un idioma que ja entenc però vull aprendre'l bé ja que ara treballaré aquí".