Partit molt lleig, basat en la pilotada llarga per part dels dos equips. A la primera part, molt aviat, el Lloret es va avançar gràcies a un penal transformat per Bader. Això va donar tranquil·litat als selvatans, que veien com el Cerdanyola agafava el domini del joc. A conseqüència d'aquest domini, els locals van aconseguir empatar, però just abans del descans, en una jugada de picaresca (centraren un córner ràpidament, aprofitant que el porter local no era a sota pals), el Lloret es tornà a avançar. Per molt que ho intentés a la segona part el Cerdanyola, el marcador ja no es va moure.

Partit poc vistós en què gràcies als gols de Barrera i Ismael, el Peralada va aconseguir sumar els tres punts davant un Gramenet Milan molt lluitador i que va acabar amb vuit jugadors sobre el terreny de joc.

La Jonquera va fer una bona primera part, però un gol psicològic a manca de cinc minuts pel descans ho va tirar tot per terra. A la represa Dani Oscar va empatar aprofitant el rebuig d'un penal llançat per ell mateix per empatar, però a partir d'aquí els de Manel Cabezos van desaparèixer del partit i van sortir golejats.

.

Un gol fantasma polèmic de Jose Javier en el temps afegit (92') va condemnar ahir el Guíxols a la derrota al camp de l'Horta. De res va servir el gol de Peque en el minut 11, que a la segona part va ser neutralitzat amb dos gols de Jose Javier. Derrota que va posar punt final a una ratxa de cinc jornades consecutives sense perdre dels de la Costa Brava.