Acabada la primera volta, suposo que és moment de fer un balanç de la primera part de la temporada. I no sé si estaran d'acord que aquest resum, aquesta vegada, surt sol.

L'equip ha viscut, amb els seus 38 punts, la millor primera volta de la lliga en les cinc temporades consecutives que fa que és a la Segona Divisió A. Ha fet 21 punts més que l'any passat, quan a aquestes alçades en sumava només 17. Té la salvació a la mà. I no sembla agosarat dir que està en disposició de poder lluitar per un possible ascens.

Els números diuen que el Girona FC té un dels tres porters menys golejats de la categoria i una de les vuit davanteres més realitzadores. És el segon equip que més gols ha marcat i el tercer que menys n'ha rebut.

En un altre aspecte, aquest Girona només ha perdut dos partits a casa. I en els dos casos la derrota ha semblat injusta a ulls de tothom. A l'Estadi hi han caigut, entre altres, el Racing, l'Sporting i el Vila-real. I n'han sortit golejats el Recreativo i el Las Palmas.

No s'ha d'oblidar que, menys en el 4-1 d'Alcorcán, en la resta de partits els de Rubi han competit sempre. La mostra més clara n'és el 4-4 del Miniestadi.

Si m'he oblidat d'alguna cosa, ja m'ho faran saber.