L'exciclista nord-americà Lance Armstrong es va disculpar amb els treballadors de la fundació Livestrong per haver-se dopat durant la seva carrera, segons va informar l'emissora CNN. Livestrong és la fundació que el mateix Armstrong va ajudar a crear el 1997 per ajudar a superar el càncer que ell mateix va patir.

Armstrong es va disculpar també per telèfon amb figures clau del ciclisme per l'ús de substàncies prohibides que segurament confessarà públicament en una entrevista amb Oprah Winfrey, segons va afirmar The Washington Post. «Abans de la gravació, Lance Armstrong va fer diverses trucades per disculpar-se directament amb figures clau de la comunitat ciclista amb les quals no havia estat sincer sobre la seva implicació en pràctiques de dòping», va assegurar el diari.

Ahir es va gravar a la casa de l'exciclista a Austin l'entrevista amb Winfrey, que serà emesa en horari de màxima audiència dijous en el canal de cable de la popular estrella televisiva, OWN, i per internet. Segons els mitjans locals, Armstrong farà una «confessió parcial» del dòping pel qual la Usada (Agència Antidòping dels Estats Units) el va suspendre l'octubre.