El tècnic del Barcelona, Tito Vilanova, va ironitzar ahir sobre la situació del Reial Madrid i les seves queixes cap als àrbitres, i va insinuar que si es trobés en la situació dels blancs en Lliga, a 18 punts dels blaugranes, potser no seguiria al capdavant del seu equip. La conferència de premsa prèvia al partit contra el Màlaga es va allargar durant 20 minuts en els quals el tècnic va deixar multitud de titulars, en una de les compareixences més completes des que dirigeix el Barça. Especialment, quan se li va preguntar sobre la situació actual del Madrid i si s'havia de descartar en Lliga, malgrat trobar-se a una distància de 18 punts i amb un Barça que ha culminat la millor primera volta de la història lliguera.

"Aquesta pregunta, si fos aquesta situació que dius tu, jo ja no l'estaria contestant -va ironitzar Tito. Però no cal descartar cap equip, és una qüestió de matemàtiques. El Madrid és capaç de guanyar tots els partits de la segona volta i podríem perdre aquesta diferència. Poden passar moltíssimes coses, queden molts partits".

No obstant això, les queixes des de l'etern rival a les actuacions arbitrals, en especial les de Di María, el qual va dir que "hi ha errors dels àrbitres que no són errors", han tornat a destapar el costat més irònic del de Bellcaire. Preguntat sobre si li molestava que es posés contínuament en dubte els mèrits del seu equip. "Crec que ningú no posa en dubte com hem jugat i com guanyem els nostres partits", va explicar. "No he sentit ningú que ho posi en dubte. Vaig veure les imatges per casualitat de Di María, i em fa la sensació que no ho deia seriosament, que ho deia mig somrient". Així, va opinar que "cadascú digui el que li sembli, jo a vegades opino coses aquí que a algú no li semblarà bé. Que cadascú doni el seu punt de vista, no m'hi vull ficar, tant me fa".

Sobre el Màlaga, Vilanova va dir que el d'avui és un partit perfectament de Champions, contra un equip amb moltíssimes virtuts i molt perillós".