El judoka de l'Associació Girona-Judo Nika Chakvetadze es va imposar en la Copa d'Espanya sub-15, que es va celebrar el cap de setmana a Tortosa. Després de la seva victòria al rànquing català del novembre passat, Chakvetadze (60 quilos) tenia com a objectiu la victòria a la Copa d'Espanya.

En la competició, el judoka gironí es va imposar successivament als judokes Catalán (Aragó); Villar (València) i Torres (Aragó), per acabar guanyant amb claredat a la final davant del valencià Nerses Manukyan. A la Copa d'Espanya també hi va competir Maryan Strilchuk (55 quilos) que va quedar en 5a posició després de passar dues rondes - davant Bonhof (València) i Gaona (Catalunya)- i caure en el combat decisiu per a la medalla davant el valencià Molina. Després d'aquesta prova, el gran objectiu per als dos judokes de l'Associació Girona-Judo és el Campionat d'Espanya que se celebrarà durant el mes de maig a Madrid.