El Girona valorarà fer algun fitxatge només si es produeix alguna baixa

Rubi assegura que estaran atents als moviments que hi hagi en els darrers dies del mercat per si apareix algun jugador "molt interessant"

 

GIRONA | M.B. A onze dies per al tancament del mercat d'hivern, el secretari tècnic del Girona, Sergi Raset, veu tranquil des del sofà com els rivals es van reforçant. Alguns ho fan per intentar escapar de les posicions de descens, d'altres per assegurar els objectius i mirar de guanyar fons d'armari i, per últim, n'hi ha que ja van fer la feina a l'estiu i no en tenen necessitat. Aquest podria ser el cas del Girona. O no. I és que ahir l'entrenador, Joan Francesc Ferrer, Rubi, no va tancar la porta del tot a reforçar l'equip en el cas que es produeixi una sortida, o més d'una. I és que a banda de Dani Erencia, a qui el club ja fa dies que li va comunicar que ha de mirar de trobar una sortida, a Montilivi han arribat propostes per altres jugadors. A Juncà el segueix volent el Nàstic malgrat la negativa del Girona a cedir-lo mentre que l'Atlètic Balears s'hauria interessat per l'extrem canari Ariday Cabrera. En el cas que marxés Erencia i algú altre, Rubi sí que aposta per "valorar" com està el mercat. Això sí, es farà més endavant, quan quedin menys dies per al tancament del termini per fitxar. "Serà al final, perquè és quan els esdeveniments van de pressa perquè es tanca el mercat i creiem que pot haver-hi algun jugador molt interessant per portar", deia Rubi. El que sí que no farà el Girona és "fitxar per fitxar". "No ens interessa", recorda el tècnic.
El primer de fer les maletes sembla que serà Dani Erencia. El central terrassenc ja no va entrar a ahir a la convocatòria perquè segons Rubi "està amb el cap a veure si continua o no". El tècnic va dir ahir que el defensa "veu que ho té difícil aquí i estem mirant com solucionar-ho". Així doncs a banda d'Erencia, el Girona està pendent de si algun dels homes menys habituals es decideix a demanar la baixa a la recerca de més protagonisme. Només així, tot i que hi ha fitxes disponibles, Rubi i Raset es plantejarien seriosament recórrer al mercat d'hivern.

Buscador de deportes

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
l
GIRONA
LAS PALMAS
6
0
ll

Enllaços recomanats: Premis cinema