Després de 12 anys inactiu, la temporada que ve el FC Bellcai?re tornarà a competir. Serà a Quarta Catalana, amb un únic equip sènior, amb l'objectiu que si la gent del poble s'engresca, es pugui reactivar també en un futur el futbol base. Els responsables de tot plegat són un grup de joves del municipi, per als quals era inacceptable que mentre un veí il·lustre com Tito Vilanova assolia èxits a la banqueta del primer equip del Barça, el club estigués sense activitat. "Ho hem fet en honor seu", subratlla el president Gabi Herrera, de 26 anys, i que lidera una junta on també hi ha Marc Fabri (vicepresident), Robert Fabri (tresorer), Alba Arlà (secretària), l'alcalde, David Font (vocal) i el regidor d'Esports, Flavi Saballs (vocal).

El projecte va néixer l'estiu passat i ja l'han començat a divulgar a través de les xarxes socials (facebook.com/fcbellcai?re), i amb samarretes que es poden adquirir a l'Ajuntament de Bellcaire, a la Fleca i a Pintures M. Vich de l'Escala al preu de 15 euros. El grup també ha fitxat el cos tècnic (Cristóbal Escribano serà l'entrenador, amb Eloy Lagares d'ajudant i Miguel Predreño de tercer tècnic i entrenador de porters), i ha designat Dani López de delegat.

"Des de fa 12 anys que el FC Bellcaire no competeix i en honor a Tito hem refundat el club", explica Gabi Herrera. L'entitat ja s'ha posat en contacte amb Oncolliga Girona per oferir-los la possibilitat de lluir a la samarreta el seu logotip, "una manera de mostrar també la nostra solidaritat en aquest sentit". El ?Bellcai?re lluitarà amb la samarreta de color blau i Herrera admet que "ens encantaria que algun dia Vilanova ens vingués a veure i poder organitzar al nostre camp algun partit benèfic".