El 3-3 del partit d'anada a la pista del Breganze italià obligava el Blanes a guanyar en la tornada per seguir viu en la Copa de la CERS. A l'hora de la veritat, una sortida per oblidar (0-3, al minut 10), va deixar mort l'equip blanenc, que malgrat tot va disposar (48') d'un penal per posar l'empat a quatre que Bargalló no va materialitzar

El desfavorable resultat de l'anada a casa per 1-5 contra el Vic convertia el partit de tornada en una autèntica proesa. Només un miracle podia fer que el Shum Grupo Maestre accedís als quarts de final. El miracle no es va produir, però almenys l'equip de Maçanet de la Selva es va poder despedir de la seva primera participació europea amb una victòria pr 1-3, del tot insuficient per seguir fent història.