La mala fortuna que ha acompanyat als homes d'Oriol Alsina en els darrers mesos ha provocat que el Llagostera no aconsegueixi separar-se de les posicions de descens. L'última injustícia futbolística va arribar la setmana passada, a casa, davant el Llevant B (0-1); de manera que els blaugranes segueixen veient el perill a només quatre punts des de la quinzena posició de la classificació. Per aquest motiu, la visita al cuer, el Ieclà, d'aquesta tarda (16.45) és un compromís en el qual no poden fallar, malgrat que Alsina no es refia gens del rival.

Els murcians sumen només tres victòries i quatre empats després de 21 jornades de competició. Malgrat això, Oriol Alsina, destaca els mèrits del Ieclà. "En aquesta categoria tots els partits són dificilíssims", assenyalava l'entrenador, qui també recordava que el Ieclà ha obtingut "bons resultats darrerament i el seu camp, de gespa natural i on el públic pressiona, és especialment complicat".

La setmana passada, davant el Llevant B, a l'equip li va faltar gol. A partir d'ara aquest aspecte pot canviar amb la reincorporació de Dani Planagumà. El davanter garrotxí va recaure d'una lesió al genoll a principis del mes d'octubre i els dos mesos que es creia que s'estaria de baixa finalment s'han allargat fins a gairebé quatre. Totalment refet i convocat per l'entrenador, avui podrà tornar a vestir-se de curt. Però no tot són bones notícies per a l'entrenador, ja que Alsina no podrà disposar d'Aimar, encara ressentit d'unes molèsties pubis; Enric Pi, per acumulació de targetes; ni de Tito, a causa d'una regirada al turmell que es va produir durant l'entrenament de divendres. Sense els seus dos laterals més utilitzats, el tècnic llagosterenc haurà s'innovar al darrere, de manera que Canal i Segarra es perfilen com el recanvi natural d'Aimar i Pi. Amb indiferència dels protagonistes, el que el tècnic té clar és que "ho donarem tot, i a veure si tornem a la dinàmica de bons resultats".