Els homes d'Oriol Alsina només van necessitar un quart d'hora d'inspiració en la segona meitat per noquejar el Ieclà, cuer del grup 3 de Segona B. Quinze minuts durant els quals van fer gala de la definició que els va faltar en certs moments d'aquesta temporada i que va provocar que els gironins aterressin a terres murcianes amb l'obligació de guanyar per separar-se de la part baixa. Amb dos gols de Sellarès i un altre d'Artabe després que Àlex Moreno revolucionés el partit entrant des de la banqueta van permetre als homes d'Oriol Alsina emportar-se tres punts que donen molta tranquil·litat.

El Ieclà, que malgrat només haver sumat tres victòries aquesta temporada va comptar amb el suport de prop d'un miler de persones al seu estadi, va intentar sorprendre els del Gironès en els primers minuts. Malgrat les baixes d'Aimar i Pi, la línia del darrere formada per Canal, Vallho, Òscar i Barón sempre va evitar el perill. De fet, el públic de La Constitución només va poder cridar un "ui" quan en el minut 23 Román va rebre una passada en profunditat de Cristian, però la seva pilota va acabar al pal.

Els llagosterencs, fins aleshores desapercebuts, van començar a tenir el protagonisme del partit. Només tres minuts després Nico rematava desviada la primera oportunitat dels d'Alsina. A quatre minuts pel descans, Pere Tarradellas va gaudir d'una ocasió immillorable, sol davant Alberto, però el porter del Ieclà va evitar el primer gol amb una magnífica intervenció.

Si en la primera part el Llagostera havia espurnejat, a la represa va brillar. L'equip local cada vegada es veia més inferior als d'Alsina i no trobava la manera d'aturar el degoteig constant d'arribades amb perill a la seva porteria. Una situació que es va accentuar amb l'entrada d'Àlex Moreno en substitució de Joaqui. L'exBarça va donar encara més profunditat als gironins i a les seves botes es va iniciar la jugada del primer gol. Una internada pel carril de Moreno que li va servir el 0-1 a Sellarès a boca de canó (m.69). Sis minuts després Alberto havia de recollir de nou la pilota de dins la porteria després que Artabe llançés impecablement una falta directa. Faltava la cirereta, el segon de Sellarès. Una jugada d'estratègia marca Llagostera en un córner que el davanter va transformar amb el cap. Dissabte que ve, 20 de gener, el Llagostera rebrà el Prat (16.45 hores), novè classificat, amb l'objectiu de tornar a celebrar una victòria davant la seva afició després de caure la setmana passada per 0-1 davant el Llevant B.