L'exatleta del GEiEG i ara a les files de la Universitat de Rice, Harry Sagel, va debutar al continent americà i ho va fer amb una victòria en l'esprint al Memorial Leonard Hilton a Houston. Sagel va pujar a l'esglaó més alt del podi amb una cronometrada de 4:19:54 en aquesta prova d'una milla de longitud, per davant dels seus companys d'equip Alex Weinheimer, del 1991, que va aturar el cronòmetre en 4:19:75 i Travis Roberts, del 1992, amb un 4:19:77. L'exgrupista, davant els seus companys d'equip, va plantejar una prova més tàctica que ràpida. D'aquesta manera Sagel va aconseguir un final de cursa molt ajustat en el qual va acabar imposant la seva rapidesa en els metres finals. Amb aquest triomf, el corredor gironí lidera el rànquing de la seva conferència però a la llista nacional ocupa el 65è lloc. Els propers 1 i 2 de febrer, Sagel disputarà els 800 metres a la Universitat de Notre Dame a South Bend (Indiana).