Quan encara resta poc més d'una setmana perquè el mercat d'hivern abaixi el teló, el Girona sembla haver despertat i s'ha decidit a cercar alguna peça per apuntalar la plantilla. La bona marxa de l'equip havia provocat que la tranquil·litat regnés als despatxos; ?almenys de portes enfora, ja que el secretari tècnic, Sergi Raset, havia repetit en més d'una ocasió que la intenció del club era la de tocar el menys possible la primera plantlla. Tanmateix, de portes endins, tant Raset com el cos tècnic ja fa uns dies que s'han posat d'acord al voltant d'un nom. Es tracta de Gerard Bordas, davanter català que milita al Vila-real, amb el qual el club de Montilivi ja ha encetat les negociacions per mirar de portar-lo abans que comenci el mes de febrer.

Bordas, de 31 anys i nascut a Manresa, ja fa cinc temporades que vesteix la samarreta del Vila-real, entre el filial i el primer equip. Les últimes dues campanyes, sobretot aquesta, no ha gaudit de gaire participació, així que no veuria amb mals ulls un canvi d'aires per mirar de comptabilitzar més minuts. Tanmateix, la primera presa de contacte entre el futbolista i el Girona no ha estat gaire satisfactòria, ja que el català no ha acceptat la primera oferta que li ha arribat des de Montilivi. Malgrat aquest primer desencís, no sembla que la sortida del jugador de Vila-real s'hagi de complicar; el club ha incorporat tres reforços (Dorado, Jonathan Pereira i Juanma) que compliquen encara més l'existència a Bordas, que podria acceptar un canvi d'aires rumb a terres gironines si li arriba una proposta un xic millor que l'anterior.

Amb només 186 minuts aquest curs, Gerard Bordas és un davanter que sol jugar per la banda esquerra. Un perfil semblant al de Felipe Sanchón, Jofre Mateu i també Toni Moral; tres futbolistes semblants a la plantilla del Girona, així que no es descarta que, si arriba Bordas a Montilivi, en marxi un d'aquests (sobretot podria fer-ho Toni Moral, el que menys ha jugat aquesta temporada). De moment, Gerard Bordas, un dels transferibles del Vila-real juntament al saltenc Dani Toribio, continua a l'espera d'una nova oferta blanc-i-vermella, proposta que podria arribar ben aviat.