En la llista dels vuit equips que disputaran la Copa del Rei d´hoquei patins a Oviedo a partir del proper 28 de febrer no hi haurà cap equip gironí després que l´Igualada donés la campanada a la pista del Barça (5-6) i obtingués l´últim bitllet per a Astúries. El Lloret era el conjunt gironí que tenia més opcions de classificar-se, però les seves aspiracions es van esvair ràpidament després d´encaixar una dura derrota a la pista d´El Vendrell; en el final d´uns dies molt convulsos al club gironí per la detenció del president de l´entitat, Joan Lluís Perarnau (més informació a les pàgines 2 i 3). Els de Manolo Barceló van mantenir-se amb opcions durant bona part del partit, fins que Costa i Barroso van sentenciar el partit en els últims minuts, durant els quals, a més a més, dos jugadors lloretencs van veure la vermella.

De la seva banda, el Muralla Òptica Blanes també va quedar-se sense la Copa tot i retrobar-se amb la victòria. Les opcions eren reduïdes, però no en van fer prou amb un triomf molt plàcid. Els de Ramon Benito de seguida van encarar-se el partit amb un 3-1 en la primera meitat. A la represa, amb el seu quart gol en el minut 29, l´equip de Ramon Benito deixava el partit sentenciat. En la propera jornada, Blanes i Lloret es veuran les cares en el derbi que es disputarà el divendres que ve, 1 de febrer (21.00