L'Olot busarà seguir amb la bona dinàmica de resultats aquest migdia a Rubí. Els garrotxins, líders solvents del grup cinquè de Tercera, caminen cap al play-off i precisament avui tenen un magnífica oportunitat per imposar la seva llei al camp d'un rival directe en la zona alta de la taula. Sense cap mena de dubte, el Rubí-Olot (12 h) serà el plat fort de la jornada. 14 punts separen actualment el líder del quart classificat, que encadena una gran ratxa en les darreres jornades, però que això sí, és perseguit per Manlleu i Figueres a la classificació. Ara mateix, el conjunt d'Alberto Fernández és a només quatre punts de l'Europa, tercer, per la qual cosa tot fa entreveure un partit d'allò més complicat. A més, en la darrera jornada, el Rubí va demostrar el seu potencial ?guanyant de forma clara al camp del Vic per 0-4.

Tot i la dificultat del partit, l'Olot de Julio Bañuelos ja va demostrar la setmana passada que malgrat tot, té ganes de fer-ne una de grossa aquesta temporada. En l'estrena del tècnic de Miranda de Ebro, Julio Bañuelos, l'Olot es va imposar per 4-0 al Vilassar en un partit sense massa història, que això sí, va servir per demostrar que aquesta és la temporada de l'Olot. El tècnic olotí podrà disposar de tots els seus efectius aquest cap de setmana. L'únic dubte és el d'Àlex Pagès. Bañuelos assegura que el partit davant del Rubí "és el més difícil que ens queda fora de casa des d'ara i fins a final de temporada. No hem d'oblidar que els rivals directes per la promoció han de venir a jugar a casa en la segona volta". L'entrenador també creu que "el rival ens esperarà amb ganes i nosaltres tenim que posar-hi tota la intensitat del món si no volem una derrota, hem de buscar els tres punts en un camp molt i molt imponent".

L'Olot sortirà amb la tranquil·litat que sigui quin sigui el resultat del partit d'avui, seguirà una jornada més com a líder destacat de la Tercera Divisió, en una temporada de moment, històrica camí de l'ascens a Segona B.