El partit d'ahir, va ser un partit especial per a Queralt Casas. La jugadora de Bescanó va tornar a casa, aquest cop amb la samarreta del Rivas Ecópolis per jugar gairebé 22 minuts, en els quals va anotar sis punts. A l'estiu, la base es va decidir per la proposta del Rivas Ecópolis després de la desaparició del Ros Casares de València, amb qui ja havia arribat a un acord des de feia temps. L'Uni la va acollir en els seus entrenaments de postemporada el juny passat , però tot i el desitg per fitxar-la, mai va estar a l'abast. Casas va gaudir d'una excel·lent experiència a l'estiu en poder fer la pretemporada amb els Minnesota Lynx de la WNBA. Uns setmanes més tard, i al costat d'Anna Caula va sumar una nova medalla en l'Europeu sub-20. Ahir, una cistella d'Ana Cruz va impedir la victòria de l'Spar Uni Girona, en un partit d'allò més "dur i ajustat", tal com va explicar la mateixa Casas a la fi del partit. "Per sort, l'Ana Cruz ha encertat la cistella final que ens ha permès guanyar. Malgrat que la diferència final hagi estat de dos punts, no deixa de ser una victòria més, i això en definitiva és el més important" va afegir la gironina.

Referent a les possibilitats de l'Uni de cara a conquerir la Copa de la Reina de Zamora, Casas va assegurar que "els quatre equips que la jugarem tenim possibilitats de guanyar el títol. El Girona pot guanyar la Copa perfectament. Només cal tenir un bon cap de setmana, i avui (ahir) ja ha demostrat el seu potencial".

Tot i l'horari (13.00), unes 500 persones van apropar-se ahir fins a Fontajau per veure un dels millors equips del bàsquet femení europeu, el Rivas Ecópolis.