Josep Lluís Blanco (La Sansi) i Àngel Mullera (Lloret-La Selva) van aconseguir ahir la classificació per al Campionat d'Espanya de Cros que tindrà lloc el 10 de març a Granollers, després d'acabar en la sisena i vuitena posició respectivament en el Campionat de Catalunya de cros llarg disputat ahir a Mataró. El primer classificat del Campionat de Catalunya va ser Carles Castillejo, seguit d'Ayad Lamdassem i d'Ilias Fifa.

Els dos atletes de Lloret de Mar arribaven a la cita tocats. Blanco sortia d'una lesió al tendó d'aquil·les, mentre Mullera sabia que no estava al 100%. Però això no els va privar de fer-se amb l'objectiu. Quan en els primers metres Castillejo i un grup de sis atletes, entre els quals Blanco, tiraven de valent per trencar el grup, Mullera va decidir quedar-se al capdavant del segon, demostrant que tenia clar l'objectiu: classificar-se per al Campionat d'Espanya.

A nivell gironí, també cal destacar el segon lloc per clubs del Lloret-La Selva, superat només per un Sabadell superior. D'aquesta manera, el club selvatà, i per tant, també el seu atleta Àngel Mullera disputarà el Campionat d'Espanya que es realitzarà a Oropesa (Castelló) el 24 de febrer.