El Reial Madrid va guanyar 4-0 el Getafe amb tres gols de Cristià Ronaldano, que, ajudat per l'empenta de Sami Khedira a la segona part, va imposar la lògica en un partit erràtic dels blancs en el primer temps i encertat després de la represa. El jugador portuguès sempre té fam i així ho va demostrar contra el Getafe. Va aparèixer quan el seu equip més ho necessitava, després de 45 primers minuts insulsos en els que el seu rival, ben plantat al camp, va aguantar fins que va rebre el primer gol. Gran part de la culpa de la reacció protagonitzada pel lusità la va tenir Khedira, suplen i que va sortir al camp per donar aire als seus companys.

Va ser el mateix Mourinho qui va dir que la Lliga estava "impossible" quan el quadre blanc es va quedar a aquells 18 punts de diferència respecte al seu gran rival. Tal vegada les seves paraules van mostrar una realitat evident, i, per això, el tècnic portuguès està ara centrat en altres històries. Una d'elles és la Copa del Rei, i amb el Barcelona a l'horitzó per al primer partit de semifinals, va donar descans a alguns jugadors. Va reservar a Xabi Alonso i a Sami Khedira, que van començar el partit a la banqueta. També Diego López, el fitxatge d'última hora per substituir al lesionat Iker Casillas. Es pot obrir un altre debat amb Antonio Adán, però, de moment, el lloc davant el Getafe va ser per a l'habitual segon porter en els últims temps.

Amb l'equip de Luis Garcia vivint a la contra i ben tancat endarrere, el Reial Madrid, una mica espès elaborant joc, va crear les seves millors ocasions utilitzant l'arma del seu rival. Quan Cristiano, Özil, Di María i Higuaín arrenquen, són com una bandada de búfals imparables. No obstant això, van xocar amb Miguel Ángel Moyá, que va parar tot el que va arribar a la seva porteria abans del descans.

Els intents blancs no van ser efectius i Mourinho va moure la banqueta després de la represa substituint a Albiol per Khedira. L'alemany és un altre jugador. Ha canviat en els últims temps. Juga més avançat i, en plenitud física, aporta força i arribada al seu equip. La seva millora l'agraeix el Reial Madrid, que es va aprofitar de la seva empenta per reaccionar al principi del segon acte. Seu va ser la xurriacada que va treure com va poder Moyá i que va acabar en el córner amb el qual va obrir el marcador Sergio Ramos. EL gol del sevillà va arribar precedit d'una possible falta de Carvalho sobre Moyá que va protestar iradament tot el Getafe en bloc. Si no va ser falta, va ser una errada del porter visitant, que estava fent un partit perfecte. El Madrid va obrir la llauna i el Getafe va perdre una força que mai va tornar a recuperar. Llançat cap a dalt a per l'empat, va obrir totes les portes que tenia tancades i el Reial Madrid no va perdonar. A base de contraatacs va matar el Getafe. Cristiano va aguantar al camp amb un cop en el turmell i es va encarregar de furgar en la ferida oberta dels seus rivals. Va marcar tres gols, l'últim de penal, i la lògica es va imposar al Bernabéu. El Barcelona espera.