Resultat enganyós el dia de la presentació del Blanes davant la seva afició. Blanes i Sant Adrià van oferir un partit igualat i disputat durant els primers tres períodes de joc, amb un Sant Adrià que sempre es mantenia per davant en el marcador.

El partit va tenir dues parts ben diferenciades, una primera molt ofensiva a banda i banda i una segona més defensiva. Els locals mostraven la seva millor cara a l'hora d'atacar, però mancat en defensa, amb uns jugadors incapaços de dosificar les forces i arribant ofegats, davant l'envestida visitant que anava engreixant el marcador.

Els blanencs van arribar al darrer quart sense forces, ni físiques ni mentals, veient que els rivals gaudien de tirs lliures que anaven aprofitant per allargar encara més les distàncies, i amb el cansament acumulat d'estar constantment remuntant un resultat desfavorable, que només aconseguien igualar.

El Blanes segueix sense saber com sortir del pou, amb un equip petit físicament, baixet, que ha d'exprimir els seus jugadors més forts i encara no troba recompensa.