Jordi Roura ahir va ocupar la banqueta del Barça. Tot i això l'entrenador blaugrana va reconèixer que es manté "contínuament" en contacte amb Tito Vilanova, que es troba als Estats Units per recuperar-se de la seva malaltia, gràcies a les noves tecnologies. L'entrenador va assegurar que la victòria ?obtinguda davant l'Osasuna és la millor ?manera d'encarar el complicat partit de Copa del Rei de dimecres al Santiago Bernabéu. "La millor ?manera d'afrontar el partit de dimecres és venir de fer un bon partit. Crec que hi arribem bé, en un bon ?moment i a més a més hem pogut ?dosificar els jugadors", va explicar.

Roura també es va mostrar feliç pel joc de David Villa. "Potser li ha faltat el gol, però ha elaborat moltíssim. És important tenir un jugador així en bones condicions", va assegurar el tècnic de Llagostera. Sobre les claus del partit, el gironí va dir que sabia que el seu rival pressionava molt amunt, però que també deixava "molts espais al darrere" de manera que "quan hem passat aquesta primera barrera els hem pogut fer força mal". Després de Villa, Roura també va alabar Messi, "potser sembla natural, però si et fixes una mica en el que fa n'hi ha per posar-se les mans al cap"; i de Thiago va dir que "ha fet un gran partit".

El seu homòleg a l'Osasuna, José Luis Mendilibar, va oferir un discurs molt diferent. L'entrenador basc no va dubtar a carregar contra l'arbitratge que va rebre el seu equip en el partit d'ahir i va mostrar el seu desconcert sobre el penal i l'expulsió que va suposar el 2-1: "Unes mans són targeta i unes altres no. Fins que no ens aclarim amb això sempre hi haurà polèmica" va explicar. Malgrat que va reconèixer que jugant onze contra onze el Barça també els hauria "marcat el segon i molt possiblement un tercer gol" va afirmar que "després de l'expulsió ja no hi va haver partit" i va acabar la seva compareixença criticant la manera com els col·legiats l'havien expulsat del camp per protestar.