Malgrat que només resten tres dies per al tancament del mercat d'hivern, encara no hi ha les presses ni les corredisses del darrer dia. Al seu despatx de Montilivi, el secretari tècnic del Girona, Sergi Raset, continua treballant per fer a Rubi un parell de regals. I és que malgrat que la intenció inicial era no tocar la plantilla aquest gener, la sortida d'Ariday al Betis B i la imminent d'Erencia, faran que el Girona faci un parell de fitxatges. Un dels objectius de Raset i Rubi i amb qui ja fa força dies que es negocia és el davanter del Vila-real, Gerard Bordas. El seu fitxatge, tot i això, no és tan senzill. El Girona té en contra que rere seu hi ha altres equips de la categoria interessats i que probablement li ofereixen millors condicions. Tanmateix, la intenció de Bordas és venir al Girona, ja que és de Manresa i als seus 31 anys veuria amb bons ulls tornar a prop de casa seu. A més a més la bona trajectòria del conjunt de Rubi aquesta temporada fa que l'opció blanc-i-vermella sigui per a Bordas la prioritat. Ara bé, el davanter i el seu agent són a l'espera que el Girona es decideixi a presentar una oferta concreta en ferm per una temporada i mitja. La rescissió del contracte amb el Vila-real no serà cap problema per al jugador.

Bordas no és l'únic nom que té Raset a l'agenda. I és que el manresà és un segon punta esquerrà i no seria ben bé el recanvi natural d'Ariday. En aquest sentit, Rubi va assegurar divendres passat que la intenció era buscar algú per la mateixa banda però que si no, se cercaria algú "de nivell" perquè pugués ajudar en matèria ofensiva.

Mentrestant, el Girona treballa també per a trobar un jugador de perfil defensiu que pugui ajudar Tébar, Luso i Eloi Amagat al mig del camp. Les lesions de Kitoko i Garmendia han trastocat una mica els plans de Rubi, que ha descobert Pere Pons. Tant el congolès com el basc són a la recta final de les seves recuperacions però tot i això, el club podria estar negociant l'arribada d'un altre jugador del mateix perfil. En aquest cas, un dels més ben col·locats és Moisés Hurtado. El barceloní no entra als plans de Juan Antonio Albacete Anquela al Granada, a Primera Divisió, i veuria amb bons ulls la possibilitat de sortir de Los Cármenes. L'alta fitxa d'Hurtado és un factor que juga molt en contra del Girona, que no està diposat a fer cap disbarat com la temporada passada en aquest mercat d'hivern. Cal recordar que en l'anterior exercici el club va fer set fitxatges (Acciari, Omgba, Óscar Díaz, Goiria, Erencia, Ballini i Yago Fernández) i va fer desbordar el pressupost fixat a l'estiu.