El davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo va admetre ahir que el seu equip "trobarà a faltar els jugadors clau" en el clàssic de demà al Santiago Bernabéu, fent referència a les absències d'Iker Casillas, Sergio Ramos, Fabio Coentrao, Pepe i Ángel di María; el lusità, tanmateix, va reconèixer que aquest handicap no els ha de servir d'"excusa" per intentar treure un bon resultat.

Del partit, Ronaldo va valorar-lo com una cita "molt important", alhora que també admetia que se'ls presenta un enfrontament "complicat" perquè el Madrid s'enfrontarà a "un dels equips més difícils del món", per la qual cosa per a l'espectador li espera "una gran nit". "Juguem a casa, així que tenim grans possibilitats de sumar un bon resultat per al partit de tornada. Trobarem a faltar diversos jugadors, que són molt importants per a l'equip. Homes clau. Però això no ha de servir d'excusa. Hem de jugar bé perquè sabem que el Barcelona és un equip fantàstic", valorava l'atacant al canal televisiu del club.

Ronaldo arriba en un gran estat de forma al clàssic. Acaba de superar els 300 gols en partits oficials a la seva carrera, 179 vestint la samarreta del Reial Madrid.