Amb un resultat no bo ni dolent, però amb la sensació que s'hauria pogut fer més. Així és com el Barça torna de Madrid després d'empatar a 1 en l'anada de la semifinal de la Copa del Rei, resultat que ho deixa tot obert per a la tornada que es disputarà al Camp Nou d'aquí a un mes.

Després d'una primera part molt igualada i amb opcions de gol per ambdós costats, l'equip entrenat per Jordi Roura s'ha avançat en el marcador ja ben entrat el segon temps amb un gol de Cesc (min 50) que ha fet embogir els pocs aficionats blaugrana -uns 400- que han aconseguit una entrada per veure el partit des del Bernabéu.

L'equip tenia la pilota i per fi ha semblat que havia deixat enrere la pressió asfixiant dels blancs dels primers minuts, però els gols no han arribat. El propi Cesc i Pedro han tingut a les seves mas dues bones oportunitats. El d'Arenys ha caigut quan ja era dins l'àrea i el canari s'ha plantat davant el porter rival per acabar enviant el xut fora, per poc, molt poc.

No s'ha sentenciat i s'ha pagat. El Madrid, a través de Varane, amb un gol de cap, ha empatat a falta de 9 minuts pel final i els nervis han tornat a aparèixer. L'atac ha passat a ser blanc, però el Barça ha estat atent i no s'ha enfonsat, salvant un resultat que obliga al rival a guanyar en camp contrari.