L'extrem Gerard Bordas jugarà amb el Girona fins al final de temporada després que el seu actual equip, el Vila-real, hagi accedit a donar-li sortida en no entrar en els plans del tècnic del conjunt castellonenc, segons ha confirmat el club català.

Bordas, de 31 anys i nascut a Manresa (Bages), va donar els seus primers passos com a futbolista en el conjunt d'aquesta ciutat per a, posteriorment, defensar els colors del Terrassa (2001-02), Gavà (2002-03), Gimnàstic de Tarragona (2003-04), Lorca (2004-05), Terrassa (2005-06), Gavà (2006-08) i Vila-real, en el que ha passat pel filial i la plantilla professional.

En l'actual temporada, el davanter no ha tingut la confiança inicial del tècnic Julio Velázquez i, en les últimes setmanes, tampoc la del seu substitut, Marcelino García Toral, amb la qual cosa la seva sortida era una opció que s'estudiava.

Ara, Gerard Bordas arriba al Girona per reforçar el joc de banda, sobretot després de la marxa la setmana passada d'Ariday Cabrera, que havia deixat un forat en aquesta posició.

Aquest és el primer fitxatge del club gironí al mercat d'hivern, en el que han sortit dos jugadors de l'equip: el porter Albert Quintana, que ha fitxat pel Santboià, i el migcampista Ariday Cabrera, que ho ha fet pel Betis B.

En les pròximes hores, el Girona podria anunciar una nova sortida, ja que busca destí al central Dani Erencia, qui després de ser descartat per l'Olot, apunta a l'Hospitalet de la Segona Divisió B.