Només uns dies després que Florentino Pérez, president del Reial Madrid, sortís per sorpresa a desmentir que la cúpula de l'entitat blanca estava disposada a obrir la porta de sortida de Jose Mourinho per petició expressa del vestidor, la periodista Sara Carbonero, xicota del porter Iker Casillas, va realitzar unes sucoses declaracions en què posava en qüestió la versió del mandatari madridista.

En declaracions a La jugada, del canal Televisa, la periodista va parlar del suposat ultimàtum dels capitals Sergio Ramos i el mateix Casillas a José Mourinho. "El president del Madrid va fer una roda de premsa, fet que no és habitual, per desmentir aquesta notícia", va començar Carbonero, que just després va explicar-se: "Vam veure molt enfadat i també nerviós el president, cosa que ens fa pensar que el clima dins del vestidor no és gens bo. No hi ha hagut pas cap xantatge, però és vox populi que els futbolistes no són del parer del seu entrenador. Ara mateix existeix una divisió dins el vestidor i s'haurà d'esperar al final de temporada per veure si Mourinho se'n va, perquè a dia d'avui té molts fronts oberts dins de la institució.

Fa tot just una setmana, Florentino Pérez va convocar als mitjans de comunicació per sorpresa per desmentir el suposat ultimàtum que el diari Marca havia publicat aquell mateix dia. "Davant la gravetat del que ha passat, trenco la norma de no parlar del dia a dia del club. Perquè quedi clar, és rotundament fals que en el dinar amb els capitans de dimarts passat es plantegés cap mena d'ultimàtum respecte a l'entrenador ni res que se li assembli", va manifestar amb rotunditat el president.

Pérez va indicar també que "com és habitual" la reunió que va celebrar-se va ser amb "els dos capitans i el director general" i l'única missió era la d'"acordar les primes de les competicions en curs", qüestió que va tractar-se en un "clima magnífic".