Davant l'absència de Tito Vilanova, serà el llagosterenc Jordi Roura l'encarregat de dirigir avui el Barça al Santiago Bernabéu. Una cita davant la qual el tècnic no creu que es presenti el seu equip amb l'etiqueta de favorit penjada per culpa de les nombroses baixes dels blancs. Per a Roura, les absències converteixen el Reial Madrid en un rival "encara més perillós" i admet també que la porteria estarà "àmpliament coberta" sigui qui sigui el substitut del lesionat Iker Casillas.

"Per al Madrid, amb l'entitat que té i la plantilla tan extensa, el fet que tingui baixes de jugadors importants no crec que els condicioni. Espero un rival intens, difícil i que no diferirà gaire del Madrid de sempre; un equip supercompetitiu, malgrat les baixes que té", va dir la mà dreta de Vilanova. Malgrat no poder comptar amb Pepe, Ramos, Coentrao, Di María i Iker Casillas, jugadors que el tècnic va definir com "un pes important" de la plantilla, va matisar que els seus substituts seran d'un "nivell altíssim".

Especialment sota pals: "El Madrid té la baixa d'Iker, un gran porter, però quan té Adán a la seva plantilla és perquè és d'una gran categoria. I sobre Diego López, tots sabem que és un porter d'una dilatada trajectòria a la Primera Divisió. Per això, jugui qui jugui, la porteria del Madrid estarà coberta", va recalcar Roura, que no va voler revelar si Pinto, porter habitual a la Copa, farà asseure també aquesta vegada Valdés. "Prefereixo no dir res ara. En qualsevol cas, jugarà el que creiem que va millor per a l'equip".

Respecte als seus jugadors, el llagosterenc va insistir que intentarà ser l'equip "que ha estat sempre, intentar guanyar el partit en un camp tan difícil, imposar la nostra forma de joc i aconseguir un resultat positiu per a la tornada". "M'encantaria que tot quedés resolt a favor nostre, però la realitat i l'experiència ens diu que davant aquests grans ?equips no se solucionarà tot fins a la tornada", va reconèixer.

Preguntat sobre si espera un Madrid menys brut per l'absència de Pepe, Roura va recalcar que espera "un partit intens, competit, però sempre en els límits que han de presidir aquests esdeveniments. El Madrid sempre va a jugar a futbol, cadascú amb el seu estil, però mai de forma bruta", va tancar.

Benzema parla clar

Per la seva part, l'atacant del Reial Madrid Karim Benzema va negar-se ahir a concedir el paper de favorit al Barcelona en les semifinals de Copa, tot i que el seu equip es presenti a la cita d'aquesta nit amb nombroses i destacades absències. "Per a nosaltres el Barça no és el favorit. És un gran equip però nosaltres també estem molt bé i a punt per al duel. Sabem que serà un partit molt complicat i tant de bo guanyem", va assegurar el gal en roda de premsa. Personalment, va admetre també que vol "jugar més", alhora que va subratllar la "millora" del seu equip respecte a les últimes setmanes de competició.