Després dels adéus de Javi González (Terrassa) i Granell (Cadis), el Llagostera va veure ahir com perdia ahir dues peces més de la plantilla: el defensa Adrià Blanchart que se'n va a Tercera al Rubí i el migcampista Marc Serramitja que jugarà fins al trenta de juny al Sant Andreu. Per al tècnic Oriol Alsina es tracta de dos casos diferents. D'una banda Blanchart "ho tenia molt complicat per jugar amb la competència que hi ha en defensa i ha demant marxar per tenir minuts" i, de l'altra, Serramitja havia perdut un xic de protagonisme darrerement per "motius tècnics". Aquestes dues baixes no modificaran els plans del Llagostera que només es reforçarà si li surt alguna opció "a cost zero" entre avui i demà, últim dia del mercat d'hivern. "Tindrem una plantilla una mica més curta. No tanquem les portes a fitxar però ara homes com Aumatell o Masó tindran més oportunitats i puguin explotar", deia el tècnic.

L'adéu de Serramitja ha estat una operació a tres bandes perquè compta amb el vistiplau del Girona, club propietari dels seus drets. "Últimament no tenia tanta continuïtat i em va sortir l'opció d'anar al Sant Andreu", explica el cellerenc, que revela que el seu objectiu és "ser la temporada que ve al Girona". Alsina va justificar la pèrdua de protagonisme de Serramitja "al canvi de sistema de 4-2-3-1 a 4-4-2". Tot i això, el tècnic recorda que el cellerenc "era un jugador important pel Llagostera" i que "ha participat molt fins ara" amb l'equip. "S'ha estimat més anar-se'n perquè li garanteixen més minuts", diu Alsina. D'aquesta manera Serramitja, de 22 anys, jugarà al seu cinquè equip de Segona B (Gavà, Alacant, Badalona, Llagostera i Sant Andreu).

Sobre Blanchart, el tècnic recorda que és un "noi jove amb molta projecció" que tenia al davant Canal, Vallho, Òscar Álvarez i Segarra. Blanchart tenia diverses propostes de Tercera i al final s'ha decantat pel Rubí. Blanchart és un defensa polivalent format als planters del Barça i l'Espanyol que aquest estiu va arribar al Llagostera.