Sergi Raset i Rubi ja tenen lligada una de les dues incorporacions que tenien previstes per aquest mercat d'hivern. Es tracta de Gerard Bordas, futbolista català del Vila-real que jugarà a Montilivi en condició de cedit fins al final d'aquesta temporada. Després d'uns dies de negociacions, finalment va ser ahir quan totes les parts implicades van arribar a un acord, per la qual cosa el jugador va desplaçar-se fins a terres gironines a l'espera de ser presentat avui després de realitzar el primer entrenament amb els seus nous companys.

Bordas, sense massa protagonisme al primer equip del Vila-real, ha decidit canviar de rumb aquests propers mesos, acceptant l'oferta del Girona; no només perquè li hagi cridat l'atenció del projecte dels blanc-i-vermells, a la part alta de la classificació, sinó també perquè la proximitat amb Manresa, la seva ciutat natal, s'ha convertit en un factor important en la seva decisió final. Després de no arribar a una entesa per deslligar-se del seu club i acabar fitxant per l'entitat de Montilivi, l'arribada del català serà a través d'una cessió fins al final de curs, temps que Bordas confia a aprofitar per tenir més participació de la que ha disposat des del passat estiu.

El futbolista, un cop totes les parts van posar-se d'acord, va viatjar cap a Girona, on va arribar a mitja tarda. Després, va desplaçar-se a la Clínica Bofill per realitzar la pertinent revisió mèdica. Serà avui (13.00 hores a Montilivi) quan Gerard Bordas serà presentat de manera oficial com a nou futbolista blanc-i-vermell, després de realitzar el primer entrenament amb els seus nous companys a Torremirona (Navata), escenari de la sessió prevista per a avui.

El manresà arriba a Girona per ocupar el buit que ha deixat Ariday Cabrera, extrem que aquest mercat d'hivern ha fet les maletes rumb al filial del Betis. La marxa del canari ha obligat el Girona a moure fitxa per buscar un futbolista de banda, com bé ha reconegut en més d'una ocasió Rubi, i ha trobat en Gerard Bordas un futbolista que no només pot ocupar la punta d'atac i la mitja punta, sinó que també pot moure's amb molta solvència per fora. Bordas s'haurà de guanyar ara la confiança del tècnic maresmenc, que també té futbolistes a la seva plantilla com Felipe Sanchón, Toni Moral i Jofre Mateu amb característiques similars a les del nou fitxatge.