Hi havia dubtes sobre qui seria el porter titular i al final José Mourinho va apostar per Diego López en lloc d'Adán. El porter gallec, que fa una setmana jugava al Sevilla, va començar la seva nova etapa com a porter blanc contra el màxim rival. Antonio Adán, el damnificat, es va asseure a la banqueta. D'aquesta manera, si Mourinho continua amb aquest criteri, Adán serà el porter a la Lliga mentre que Diego López jugarà la Copa i la Champions League.

La Comissió Delegada de la Lliga de Futbol Professional va decidir ahir no atendre la petició del Reial Madrid d'avançar al divendres 1 de març el clàssic de la Lliga al Santiago Bernabéu, per la qual cosa el partit es jugarà el dissabte 2. El FC Barcelona no estava per la labor que es jugués divendres, però va ser finalment la Comissió Delegada qui ho va decidir després de consultar-ho amb les televisions. La Lliga de Futbol Professional va deixar clar que estudiaran aquest tipus de casos per a la temporada que ve.

El conjunt va sol·licitar de jugar divendres per tal de poder tenir així un dia més per preparar el partit de tornada dels vuitens de final de la Champions League davant el Manchester United a Old Trafford. El partit a terres britàniques és el dimarts dia 5 de març per la qual cosa els jugadors del Reial Madrid tan sols tindrien dos dies de recuperació per preparar el clàssic de la Lliga, previst per dissate dia 2. Aquest hipotètic canvi d'horaris suposava un embolic considerable ja que la setmana anterior també hi ha fixat el partit de tornada de les semifinals de la Copa del Rei. El matx entre els blaugranes i els madridistes de Copa està fixat pel dijous 28 i en cas d'haver canviat el de Lliga, això hauria fet endarrerir el del torneig del KO al Camp Nou a dimarts dia 23 de febrer.

Els interesssos tant del Sevilla com del Deportivo de la Corunya, rivals del FC Barcelona i el Reial Madrid en la jornada 23 també es veurien afectats i per tot plegat, la Comissió va optar per no tocar res i deixar el clàssic de Lliga pel dissabte 2 de març.