El Girona va presentar ahir al migdia el primer reforç que s'havia concretat en aquest mercat d'hivern: Gerard Bordas. El davanter manresà va mostrar-se exhultant per poder acabar la temporada a Montilivi, cedit pel Vila-real, on des de feia un mes sabia que no comptaven amb ell. Bordas va admetre que "anar a un equip més ben classificat del que estava i més a prop de casa és el millor" i va afegir que a final de temporada "espero quedar per sobre del Vila-real a la classificació". El Girona és un rival directe dels groguets en la lluita per l'ascens a Primera i per això en l'acord de cessió del futbolista hi ha una clàusula "de la por" per la qual Bordas no jugarà a Vila-real quan el Girona visiti el Madrigal en la lliga: "hauríem de pagar una penalització que no crec que estiguem en disposició d'abonar", va admetre el director esportiu.

El nou jugador del Girona destaca per la seva polivalència, tal i com van esmentar tant ell mateix com Sergi Raset. Gerard Bordas va recordar que en les darreres temporades "he jugat en totes les posicions d'atac" i va deixar clar que "l'estil de joc associatiu que busca Rubi s'adapta molt bé a les meves condicions i això també ha estat important a l'hora de decidir-me venir". Sergi Raset, per la seva banda, va dir que "pot actuar tant per fora com per dins, a les dues bandes o fent de mitjapunta. Ens farà forts com a equip, aportarà polivalència, gols i competitivitat".

Bordas ja va fer ahir al matí el primer entrenament amb els seus nous companys en una sessió que Rubi va dirigir a Navata, a les instal·lacions de Torremirona. Ell mateix va assegurar que està en condicions d'anar convocat, si Rubi ho creu oportú, pel partit de diumenge al camp del Ponferradina: "a Vila-real he estat entrenant amb normalitat i em trobo en perfectes condicions per jugar", va subratllar el nou futbolista gironí. De moment el davanter no pensa més enllà d'aquesta temporada i d'acabar el curs amb el Girona assolint els objectius. Amb el Vila-real encara li resta un any de contracte prorrogable a un altre en funció de variables.

Un bon equip

Preguntat per si estava sorprès per la trajectòria del seu nou club a la Lliga Adelante (tercer classificat, a un punt de l'ascens directe i sis per sobre del Vila-real), el futbolista manresà va deixar clar que "el Girona ja tenia un bon equip la temporada passada però no obstant això va patir per salvar-se. Aquest any els resultats estan acompanyant i la veritat és que juguen molt bé. S'ha fet un bloc molt compromès i la veritat és que si és on és a aquestes alçades, és per mèrits propis, malgrat que pugui sorprendre. Estic aquí per ajudar l'equip en el que calgui".