El partit va ser molt igualat, però la màxima efectivitat de cara a porta va ser el que va donar la victòria al conjunt visitant, ja que van disposar de les mateixes ocasions que els locals i van aconseguir materialitzar-les.

La primera part molt igualada, tot i que el Guíxols només va ser capaç de crear perill a pilota aturada, mentre que a la segona el guió va canviar per complet i, al 63, una bona jugada per la dreta de Carlos Gómez va acabar amb un xut creuat lluny de l'abast del porter local. Tres minuts més tard, una falta al mig del camp llançada per Oriol Vila va ser aprofitada per Marc Medina per fer 0-2. Els locals van reaccionar però sense sort i Peque a sentenciar al 89.

Partit molt igualat, amb més ocasions de gol del que és habitual a la categoria. El Lloret va ser el dominador a l'inici i un xut creuat de Bader el va aprofitar Nuha al segon pal, entrant de la segona línia. A partir d'aquí més ocasions del San Cristóbal, sobretot a pilota aturada i el gol va arribar després d'una falta. A partir de l'expulsió de Bader, el Lloret va perdre efectivitat, i el San Cristóbal va anar a buscar el partit, però els lloretencs van saber defensar el marcador.

Empat just de la Jonquera davant el Granollers que el manté a la zona alta de la taula. Tot i que el Granollers es va avançar, un gol d'Albertito al fil del descans va posar un empat al marcador que ja no es va moure.

Partit molt avorrit en què el Peralada va tenir les seves opcions però no les va saber materialitzar. Dues ocasions clares de Rober a la primera part i un pal de Litus a la segona haurien pogut decantar la balança a favor dels empordanesos, però no van tenir el dia.

El Farners, a la primera part, va jugar millor, tot i que els dos equips anaven clarament de cara a porteria. L'Horta va aconseguir marcar a la primera ocasió: Gerard va xutar des de la frontal i el rebot a les cames d'un defensa va despistar el porter. El Farners va poder empatar gràcies a un penal clar per mans de Cussó, tranformat per Pitu Riart. A la segona part els locals van apretar més, mentre que el Farners es va tancar una mica degut a l'empenta de l'Horta. Les bones actuacions d'Adrià Fradera i la manca d'encert del Farners van impedir que el marcador es mogués. Els visitants es van haver d'esforçar més en defensa després de l'expulsió de Pau Gusó.