Va ser només un punt però el fet que fos en un camp complicadíssim com el Martínez Valero i davant un líder que ja fa dies que només calcula quin dia aconseguirà l'ascens matemàtic a Primera, va fer que al final del partit jugadors i cos tècnic marxessin d'allò més satisfets del resultat (0-0). L'empat a Elx manté ben vives totes les opcions del Girona d'assolir una segona plaça d'ascens directe que pot decidir-se dissabte que ve a Montilivi contra l'Alcorcón. Serà llavors quan el Girona haurà de fer bo el punt d'ahir i "fer el pas endavant definitiu". Joan Francesc Ferrer, Rubi, va donar molt de mèrit a la igualada a Elx en un partit amb "dues parts ben diferenciades". "De tots els rivals de dalt, érem el que teníem el partit més complicat de la jornada i l'hem resolt amb bona nota", deia Rubi que destacava que marxava "molt satisfet", del treball dels seus jugadors. El punt d'ahir no permet mantenir la segona plaça però la deixa a tocar amb vistes al que pugui passar dissabte. En aquest sentit Rubi, té clar que el matx contra l'Alcorcón pot "marcar molt el futur" però no considera que sigui del tot decisiu. Rubi també va donar per esvaïdes les opcions d'atrapar l'Elx al capdamunt de la classificació. "L'única opció de lluitar pel lideratge era que guanyéssim".

Rubi va destacar que "la clau" del partit "la resistència i concentració" del Girona durant "la primera mitja hora de joc" en la qual, l'Elx va sortir llançat. "Els hem sabut aguantar i hem pogut resoldre les situacions a pilota parada amb aturades de Mallo", deia. I és que ahir, l'Elx, a diferència dels darrers partits no va sortir adormit. Tot al contrari. "L'Elx ja va sortir endormiscat contra el Xerez i el Mirandés. No pot sortir-hi cada dia i avui (per ahir) no ho ha fet", recordava Rubi. En aquesta mateixa línia el tècnic assenyalava que en cas d'haver encaixat un gol als primers minuts, "llavors hauria estat molt complicat empatar".

Superats amb èxit els primers quaranta minuts de joc el Girona es va deixar anar i va passar a ser l'amo del partit. "Ens hem anat trobant a gust a mesura que passaven els minuts. A la segona part ha arribat el nostre moment. Valia la pena donar un xic de frescor a l'equip perquè el rival estava més desgastat", deia Rubi en referència als canvis. "Ho hem intentat però no ha pogut ser". El preparador gironí recordava les accions d'Acuña i Felipe Sanchón com les més perilloses del partit tot i que va admetre que ni Dani Mallo ni Manu Herrera "havien tingut gaire feina durant els noranta minuts". Rubi es va congratular de veure com el seu equip havia estat capaç de plantar-se al camp del líder "amb la idea d'intentar jugar a futbol i aconseguir-ho".

Pel que fa al futur, totes les mirades se centren ja en el doble enfrontament del Girona a Montilivi contra l'Alcorcón i el Xerez. Abans però Rubi va tenir paraules per a l'Elx, el líder indiscutible de la categoria que toca amb les mans l'ascens. "Ha fet un pas de gegant perquè passi el que passi la semana que ve entre nosaltres i l'Alcorcón com a mínim tindrà 8 punts d'avantatge respecte al tercer classificat", deia el tècnic del Girona. Respecte al doble enfrontament contra Alcorcón i Xerez a Montilivi, Rubi adverteix que no serà "gens fàcil" guanyar però que si s'aconsegueix "tornarem a ser segons i ja haurem jugat contra Elx i Alcorcón".