L'excel·lent temporada del Girona no està passant desapercebuda per ningú. La majoria dels jugadors de la plantilla acaben contracte entre els quals alguns dels més destacats com Tébar, Luso, Acuña o Benja. Mentre la planificació de la temporada es troba en un punt mort a l'espera del desenllaç de la Lliga i de saber on jugarà el Girona la temporada que ve, ja hi ha equips que han clavat els ulls a Montilivi amb la intenció de pescar-hi. I no, no només conjunts de Primera o de Segona A sinó també de l'estranger. És el cas del Middlesbrough, de la Championship britànica, equivalent a la Segona A, segons informava ahir el Daily Mail. Tony Mowbray, l'entrenador del Boro -nom amb el qual és conegut el conjunt anglès- ha seguit el davanter paraguaià aquesta temporada amb el Girona i ha quedat meravellat de les seves actuacions. L'edició del diari britànic però, assegura que Acuña juga al Girona en qualitat de cedit pel Reial Madrid, cosa que no és veritat ja que des de l'estiu passat, el paraguaià és propietat del conjunt de Montilivi. Acuña es va desvincular a l'agost del Reial Madrid i va tornar a Girona, on la temporada passada havia actuat com a cedit. El contracte del paraguaià amb el Girona acaba aquest proper 30 de juny.

Ecografia a Tébar

El migcampista Marcos Tébar va ser sotmès ahir a una ecografia. El madrileny va acabar el partit a Elx amb molèsties i ahir es va fer proves. Avui l'equip torna a la feina a la tarda i els serveis mèdics n'avaluaran l'estat físic.

D'altra banda, el club va informar que ja ha presentat recurs al Comitè de Competició per tal que retirin la targeta que va veure Toni Moral a Elx per simular penal. Les imatges van demostrar que el defensa realment el tocava i el feia caure dins l'àrea. Qui no podrà jugar contra l'Alcorcón serà Juanlu Hens, que també va veure la cinquena groga per tallar un contracop de manera clara.