El Bayern Munic és millor que el Barça. L'equip alemany ho va demostrar amb el 4-0 del partit d'anada de la semifinal de la Lliga de Campions i ho ha refermat al Camp Nou, on els de Tito Vilanova somiaven amb una remuntada i s'han trobat amb un nou correctiu per 0-3. Messi, s'ho ha mirat des de la banqueta a causa d'unes molèsties.

Un gol de l'holandès Arjen Robben al minut 48 ha dilapidat definitivament les esperances de remuntada del Barcelona, que havia tractat de tu a tu al rival en la primera part, però sense saber batre la porteria germana.

Si prou difícil havia posat les coses el gol de Robben, Gerard Piqué, feia pujar el 0-2 en el minut 72 en anotar en pròpia porta. El tercer, de Thomas Muller al 76, era la constatació que el Barça estava tocat i enfonsat.

El Bayern jugarà la final davant el Borussia Dortmund, que, tot i perdre per 2-0 a l'estadi Santiago Bernabéu, va aconseguir la classificació gràcies al triomf per 4-1 obtingut en el xoc d'anada.

La primera final entre dos equips alemanys en la història de la competició es disputarà el proper 25 de maig a l'estadi londinenc de Wembley.