La derrota contra el Xerez està oblidada. Va fer mal, sí, però durant la setmana Rubi s'ha encarregat d'aixecar els ànims als jugadors i de fer-los veure que la situació que viu l'equip és privilegiada. Superada la patacada del Xerez, el tècnic i la plantilla estan centrats en el partit de demà a Vila-real (20.00) en el qual el Girona disposarà d'aire fresc i fons armari, dos factors que va trobar a faltar dissabte passat. L'entrenador ha vist com durant la setmana anava recuperant algunes de les peces importants que ha tingut de baixa les darreres setmanes. David Garcia, Migue i Tébar, tots tres titulars indiscutibles, han fet net de les seves lesions i estan en condicions de jugar a Vila-real. A més a més, Moisés Hurtado i Kitoko també s'han recuperat i Jose Martínez torna a estar disponible un cop complerta la sanció. Sense dubte, un bon grapat de bones notícies per a un Rubi que només té el dubte de Jandro Castro. El mitjapunta asturià és a la recta final de la seva recuperació però encara no està al cent per cent. Tot i això, no està descartat per demà.

Un dels cervells de l'equip, Marcos Tébar, podria tornar demà a agafar el timó un cop recuperat d'una contractura al recte de la cuixa. El madrileny, indiscutible tota la temporada, s'ha perdut els dos darrers partits a causa d'aquesta lesió. Més ràpid s'ha recuperat Migue. El central barceloní ja està a punt després de superar una elongació que el va fer ser baixa contra el Xerez. Una altra peça bàsica per a Rubi és David Garcia, al lateral esquerre. El manresà, que es va fer mal a la zona lumbar contra l'Alcorcón i davant el Xerez va ser a la banqueta, ja ha deixat enrere la lesió. No s'acaben aquí les bones notícies per a Rubi, que també ha vist com aquesta setmana Moisés Hurtado i Ritchie Kitoko es reincorporaven als entrenamets. Per últim, el tècnic també recuperarà el lateral dret titular, Jose Martínez, absent davant el Xerez per sanció.

La recuperació d'aquests jugadors donarà un plus de cames, de frescor i d'oxigen a un equip que començava a anar just físicament. A més a més, Rubi disposarà de recanvis a la banqueta. D'aquesta manera i amb un panorama ben diferent, el Girona prepara el matx de demà amb les piles carregades i l'equip gairebé al complet. Benja Martínez i Joseba Garmendia, a més a més de Gerard Bordas per contracte, són les dues úniques baixes segures de Rubi. Les darreres jornades, el tècnic maresmenc del Girona ha arribat a acumular fins a nou baixes i s'ha vist obligat a completar la convocatòria amb el juvenil Gumbau. Sempre i quan no hi hagi cap contratemps de darrera hora, demà Rubi podrà triar i remenar a l'hora de confeccionar l'onze titular. I és que el tècnic té a la seva disposició 21 jugadors que seran 22 si finalment Jandro s'acaba recuperant a temps. Així, Rubi haurà de deixar fora de la convocatòria un mínim de 3 jugadors. Tot i això, no seria d'estranyar que com que el viatge és en autobús i el desplaçament, relativament a prop, l'entrenador convoqués tots els disponibles i no decidís fins instants abans del partit quins jugadors es queden sense vestir.

La plantilla farà aquest matí a Montilivi el penúltim entrenament abans de marxar aquesta tarda cap a Vila-real, on l'equip s'entrenarà també demà al matí als camps del Bobalar.