El Barcelona Regal va apallissar un Uxue Bilbao irreconeixible que va caure sense pal·liatius (88-62) davant un conjunt blaugrana que va trobar en els seus pivots el seu ressorgiment. Ante Tomic, elegit en el millor quintet de la Lliga regular, va fer un gran partit. La seva principal aportació, entre d'altres factors, van ser les sis assistències, mentre que l'experimental Loukas Mavrokefalidis, contractat d'urgència per substituir Nathan Jawaim, va acabar sent el màxim anotador del seu equip (16 punts) com si jugués al Barça des de fa anys.

El Barcelona va dinamitar el partit ja en el primer quart, amb el Bilbao al límit de forces per les nombroses baixes. La fluïdesa en el joc blaugrana i el punt de velocitat en les seves accions ofensives van començar a decidir el partit, tot i que els visitants van aguantar fins al descans. A la represa, els homes de Xavi Pascual es van mostrar molt superiors i el darrer quart va ser un calvari per a un Bilbao miratge de la seva millor versió.

En els altres partits de la jornada, el Laboral Kutxa va derrotar l'Herbalife Canàries en els darrers instants del partit (57-56), mentre el València Basket va destrossar un CAI desconegut (80-42).