Sens dubte la bona temporada de l'Olot no s'explica sense el nom de Carlos Martínez. I és que el davanter ha estat un dels artífexs que han fet possible l'ascens del conjunt d'Àlex Terma a la Segona Divisió B per primera vegada des de la seva fundació. Autor de 31 gols (26 a la Lliga i 5 al play-off), s'ha erigit com la principal refència en atac de l'Olot, firmant una curs memorable.

Ara la feina d'Àlex Terma i Edu Vílchez serà poder-lo retenir, i és que d'ofertes no n'hi faltaran. Tot i que ahir després de la celebració a l'Ajuntament, el jugador no va voler entrar a parlar del seu futur, va reconèixer haver estat "molt bé aquesta temporada defensant la samarreta de l'Olot". Els seus gols han dut l'equip a la categoria de bronze del futbol estatal, en la millor història dels 90 anys d'història de l'Olot. Dissabte en el partit clau contra l'Arandina, Carlos va firmar un hat-trick fonamental per passar l'eliminatòria. La temporada passada, Martínez, ja es va reivindicar amb la samarrera del Terrassa també a Tercera, amb qui va aconseguir perforar la porteria contrària fins en 20 ocasions.

Preguntat sobre el seu futur, el jugador va assegurar que "fins a dia d'avui he estat concentrat únicament amb la promoció d'ascens per pujar l'Olot a la Segona Divisió B". És evident que la xifra dels 31 gols, és una carta de presentació suficient per rebre ofertes de molts clubs, fins i tot de categories superiors que ja li han fet arribar la seves respectives ofertes amb el desitg de poder-lo incorporar. En aquest sentit, el pitxixi de l'Olot es mostra prudent. "Ens han dit que aquesta setmana parlaran amb tots nosaltres, i evidentment primer vull escoltar la proposta de l'Olot, tot i que en aquest món no es pot tancar cap porta".