La d´ahir a Olot era iuna jornada festiva, plena de celebracions, però des del club de futbol garrotxí es va aprofitarl´oportunitat de tenir al davant a l´Alcalde, Josep Maria Corominas, i a la Regidora d´Esports, Mar Roca, per reclamar millores a un estadi que suma 58 anys d´història i que no ofereix l´infraestructura necessària per a un equip de Segona B. Tant a l´exterior (murs en mal estat, males herbes...) com als equipaments de l´interior (camilles, dutxes...) els fa falta un bon rentat de cara des de fa temps. El primer a obrir foc va ser el mateix president del club, Joan Agustí, qui malgrat elogiar totes les vivències que acumula l´estadi al llarg de tants anys va asseguar que «pateixen» a causa d´unes instal·lacions molt «pobres». A la sala de sessions de l´Ajuntament s´hi va sumar el capità de l´equip, Abel Solé, qui va reclamar, sobretot, una millora en les dutxes que són molt petites i es troben en mal estat.

Davant d´aquestes demandes, Corominas no va tancar els ulls i va reconèixer que anys enrere, quan duia el seu fill a jugar-hi a futbol ja havia notat que feien falta reformes a les instal·lacions del Municipal. Amb l´ascens de l´equip a Segona B ja assegurat, el consistori podria fer les primeres millores abans que començi la propera temporada. Corominas va assegurar que «es podria veure un rentat de cara» per a la zona de les dutxes» això sí, advertia que ningú s´esperi cap reforma «espectacular».

Davant les paraules d´Agustí i Solé, l´Alcalde també va assegurar que el consistori té el compromís d´estar al costat del club i que es farà «tot el que es pugui dins de les nostres possibilitats perquè l´Olot s´ho mereix». Corominas, finalment va recordar que aquesta mateixa temporada ja s´havia rehabilitat una de les entrades a l´estadi i que des de l´Ajuntament es mantenen en contacte amb la Fundació Joan Agustí per millorar les infraestructures del futbol de base