L'excel·lent temporada que ha signat Chus Herrero amb el Girona no ha passat per alt per a ningú. El central fitxat del descendit Cartagena, ha superat totes les expectatives, convertint-se en tot un líder i esdevenint una peça clau en els esquemes de Rubi. El jugador té contracte encara per un any i la intenció del Girona és la de no perdre'l de vista ja que, segons el seu parer, ha de ser un home important de cares al curs 2013/2014. És per això mateix que té la intenció d'arribar a una entesa amb l'aragonès per millorar el seu contracte i evitar així que algun altre equip el sedueixi amb una proposta més engrescadora. L'interès del Saragossa per Herrero, club que li posarà sobre la taula un salari superior al que ara percep, podria provocar un canvi d'aires del jugador, un desenllaç que des de Montilivi no es vol veure ni en pintura.

Chus Herrero ha viscut un bon any a Girona i, en un principi, no té la intenció de marxar. Però amb el Saragossa a escena, tot pot passar. L'equip en el qual es va formar l'aragonès el vol i té arguments per convèncer-lo. A Montilivi en són conscient, saben que el defensa no té una fitxa elevada i que, per intentar-lo retenir, el millor remei és retocant el seu contracte perquè Chus Herrero no escolti cap oferta. Totes dues parts, però, encara han d'arribar a un acord. De no ser així, el futbolista, encara amb un any de contracte en vigor (acaba el 30 de juny del 2014) podria sentir-se poc valorat, amb el que podria intentar forçar la seva marxa per veure complides les seves pretensions.

El futur d'Eloi Amagat

D'altra banda, el Girona també té la intenció d'assegurar-se el futur d'Eloi Amagat, com a mínim, per una temporada més. El director esportiu Javi Salamero ja ha comunicat al futbolista i també al seu representant quines són les seves intencions i, si bé encara no hi ha hagut una proposta econòmica al damunt de la taula, les postures són força properes. Per al gironí, la seva prioritat és continuar a Montilivi i tot indica que així serà, un cop s'arribi a un acord definitiu.