El president del Palamós, Miquel Aguilar, viu la pretemporada de forma més tranquil·la d'ençà que Oriol Alsina va desembarcar al degà per fer-se càrrec de la direcció esportiva del club. El president reconeix que ell i la resta de la directiva estan "molt il·lusionats" amb el nou projecte, i que amb l'arribada d'Alsina "tenim molta ?menys feina perquè les xerrades amb els jugadors i els fitxatges els fa l'Oriol, mentre que nosaltres ens dediquem a la part econòmica, a buscar espònsors i a fer carnets de soci". Per al màxim mandatari del club del Baix Empordà, "el canvi més gran que hem notat és que, amb ell, ara hi ha més alegria i professionalitat".

Respecte el draft ideat pel mateix Alsina, que va allargar-se fins ahir després de tres dies de proves, Aguilar confessa estar "sorprès" de l'èxit d'aquest esdeveniment, "un fet que demostra que és un home de futbol i que sap el que es fa".

Tot i comptar amb un home que ha situat el Llagostera al mapa futbolístic català, i fins i tot espanyol, pel president "és positiu" però "no significa un amor a cegues per part dels palamosins si la pilota no entra". Miquel Aguilar és plenament conscient que, més enllà de comptar o no amb Alsina, el que l'aficionat vol és que l'equip vagi bé i guanyi partits.

En aquest sentit és "optimista" amb la feina feta fins ara pel nou director esportiu. "La plantilla que està confeccionant l'Oriol m'agrada i crec que estarem a la part alta. És pràcticament la mateixa de l'any passat, que va fer una segona volta espectacular, més els cinc reforços, que són de molta qualitat", assegura. Per úlitm, Aguilar destaca el gran cartell d'aquesta pretemporada, amb la visita al Nou Estadi d'equips com el Girona, el Southampton o el Sabadell.