El tècnic del Bayern de Munic, Pep Guardiola, va comparèixer ahir en roda de premsa per seguir valorant els seus primers dies com a tècnic del conjunt alemany. La resposta més esperada pels mitjans catalans i espanyols va arribar quan se li va preguntar per la societat Messi-Neymar, que podrà veure's al Camp Nou aquesta temporada.

"Funcionaran Messi i Neymar? El millor jugador de la història i un altre jugador boníssim? Segur que funcionaran junts", va sentenciar, abans d'avançar que tant "al Barça com a la Selecció espanyola els queda corda per a molts anys".

En clau blaugrana també va comentar que "el Barça ha aconseguit cent punts", un fet que demostra que "la idea de Cruyff continua".

Thiago ja no apareix a la foto

Dimecres passat el Barça va publicar al seu compte d'Instagram una fotografia ja coneguda pel gran públic, on es veuen Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Piqué i Thiago lluint les noves samarretes, amb les Rambles de fons. Les alarmes van saltar a les xarxes socials quan es va detectar que la imatge original havia estat retellada pel cantó on apareixia Thiago Alcántara. Des de diversos mitjans ja s'ha interpretat com un indicatiu més de que el futur de l'hispanobrasiler està lluny del Camp Nou.

Tot i això, el club va afanyar-se a rectificar que aquesta modificació no comporta cap intencionalitat, i que si es va fer és perquè el programa Instagram no permet la publicació d'imatges horitzontals sinó quadrades, i que és fruit de la casualitat.

Per altra banda, el seu germà Rafinha va renovar ahir fins el 2016, però l'opció més clara és que marxi cedit.