L'Alabès vol Migue. Això és un fet. L'estada de l'actual central del Girona a Vitòria, on va visitar al seu íntim amic Jito, va encendre tota mena de rumors que, finalment, han desembocat en un fet que ahir s'encarregava de constatar "Màgic" Díaz, l'agent del futbolista. L'Alabès, ascendit ara fa només unes setmanes a la Segona Divisió A, està interessat en fitxar el defensa blanc-i-vermell. Tanmateix, segons el representant, l'operació és ara mateix "inviable" perquè el jugador té contracte en vigor, pel que tot dependrà de si Migue arriba a una entesa amb el club per aconseguir la carta de llibertat, una situació difícil d'imaginar.

L'Alabès no només es convertia en notícia ahir per tancar la incorporació de Ion Vélez, davanter del Girona les dues últimes temporades. A banda de lligar l'atacant de Tafalla per un any, el club de Mendizorroza té la intenció de seguir pescant a Montilivi. Hi ha tingut força a veure el seu director esportiu, Javier Zubillaga. El dirigent, en la seva anterior etapa al Còrdova, ja va intentar, sense èxit, fitxar Migue. I ara ho vol tornar a provar. És per això que el club ha donat a conèixer les seves intencions a "Màgic" Díaz, representant del jugador. L'agent, però, no creu que l'operació arribi a bon port. Considera que el fitxatge del català pel quadre vitorià és "inviable" ara per ara, bàsicament perquè Migue encara té un any de contracte amb el Girona i, per tant, perquè pugui sortir del club necessitaria forçar la màquina per obtenir la carta de llibertat.

Proposta a Toni Moral

Després d'anunciar que Txiki i Ion Vélez no entren als plans i que no hi haurà oferta de renovació per Dani Mallo, ahir es va poder saber que la intenció de la direcció esportiva del Girona és la de presentar una proposta a Toni Moral perquè el migcampista catala segueixi aquesta temporada a la disciplina blanc-i-vermella. Tanmateix, no està clar que totes dues parts arribin a un acord, ja que la oferta que el club té previst fer-li arribar al jugador és a la baixa, pel que Toni Moral podria desestimar-la i, en canvi, acceptar alguna de les altres proposicions que al llarg d'aquests dies ha rebut.