La Unió Esportiva Olot segueix posant fil a l'agulla en la planificació de la propera temporada a Segona B, la primera de la seva història en aquesta categoria. Si bé encara no ha anunciat cap fitxatge, la feina als despatxos d'ençà que es va assolir l'ascens s'ha centrat en signar renovacions i baixes. La darrera és la del veterà Roger Vidal, que firma per una temporada, la setena consecutiva de la seva carrera a les files del club garrotxí.

El migcampista, que segons el club "ha estat una peça clau en cada temporada i també enguany als esquemes d'Àlex Terma", s'afegeix a les renovacions d'Uri Santos, Carlos Martínez i Albert Serra, tots ells peces capitals per sortir campions de lliga i pujar de categoria.

Per a la directiva garrotxina la continuïtat de Vidal és "una gran notícia", ja que ha estat "un dels grans responsables de la gesta que hem assolit aquest any" i, per sobre de tot "un dels símbols d'identitat de l'equip". La UE Olot es desfà en elogis a la seva pàgina web, on destaca que el migcampista "és un emblema pel club" i que "cada temporada s'ha guanyat la titularitat a pols, amb treball i entrega".

A més, al portal en destaca la seva aportació al registre golejador de l'equip, amb un total de sis, "alguns d'importants com el 2 a 1 contra el Santboià al minut 83', que va donar tres punts a l'equip, o el 0 a 2 contra l'Arandina al Montecillo en l'última eliminatòria de la promoció".

David Massegú anirà cedit

Una de les grans perles del planter olotí, David Massegú, no ha gaudit de gaires minuts enguany al primer equip. Tot i això, el club confia "plenament" en ell i, per això, s'estudiaran ofertes per cedir-lo durant la temporada 2013-2014. Tot sembla indicar que el central té "una gran projecció i evolució", i la cessió ha de servir "per acumular minuts de competició i experiència", els que li han faltat al llarg d'aquest últim any.

D'aquesta manera, Massegú no formarà part del primer equip, com tampoc ho faran Mathiew Edile, Raúl Rodríguez, André Mabil, Gerard Zambudio i Iván Cristino, que al llarg de la setmana ja s'ha conegut que no seguiran.