La periodista Sara Carbonero i el capità del Reial Madrid i de la selecció espanyola, Iker Casillas, esperen el seu primer fill, que neixerà a finals d'aquest any 2013, segons informava ahir el diari El Mundo.

"Sara Carbonero està embarassada", era el titular de la informació que el diari destacava en el seu suplement "La otra crónica", que a més explica que la notícia ja ha estat comunicada a familiars i amics íntims. "Estem molt feliços. Tindrem un fill manxec", són les frases de Casillas respecte a la procedència de Sara Carbonero (Corral de Almaguer, Toledo, 1984), embarassada de tretze setmanes. La parella va començar a sortir a finals de 2009 i la seva foto fent-se un petó a la conclusió de la final de la Copa del Món de Sud-àfrica 2010, on ella exercia d'enviada especial per a Telecinco, va donar la volta al món.

La notícia de la futura paternitat ha arribat després de la disputa de la Copa de Confederacions Brasil 2013, on Casillas va defensar la porteria de la subcampiona Espanya i Carbonero va exercir la seva labor periodística per a Mediaset, i moments abans que la parella iniciés les seves vacances estiuenques.