Quan Javi Salamero a mitjans de la setmana passada va passar a derivar Ricardo Rodríguez cap a Sergi Raset, l'entrenador asturià va començar a ensumar-se que alguna cosa no rutllava. El nou entrenador del Girona va explicar ahir com es va coure el seu fitxatge i a banda de confirmar, que havia estat Sergi Raset l'ideòleg de la operació també va confessar que intuïa que Salamero en portava alguna de cap.

La gran temporada feta pel Girona va fer que molts equips pensessin en Rubi per aquest curs. Aquest fet, i els insistents rumors que col·locaven el maresmenc al Barça, van fer que Raset no es quedés de braços plegats i anés per feina. "Quan en Sergi va percebre que podia passar això (que Rubi no seguís) vam començar a parlar", relatava ahir Rodríguez. Després de perdre al camp de l'Almeria, el Girona va anunciar la ?contrac?tació de Javi Salamero com a director esportiu i va ser l'aragonès qui va dur les negociacions amb Rodríguez. De fet, l'asturià va explicar ahir que amb Salamero havien acabat de tancar l'acord. "Em va dir que era l'escollit perquè en Sergi havia pensat en mi", deia. Des del darrer cap de setmana de juny i a començaments de la setmana passada, Rodríguez va posar fil a l'agulla en matèria de planificació esportiva però entre dilluns i dimarts, Salamero va començar a esquivar-lo. "M'ho podia esperar una mica perquè em deia que parlés amb en Sergi", va assegurar el tècnic. El nou tècnic va

detallar que dimarts passat al vespre va aconseguir desvincular-se oficialment de la Federació de l'Aràbia Saudita i que l'endemà al matí Raset li va trucar per explicar-li quin era el nou escenari al club.

Tres davanters

Rodríguez va assegurar que té "plena sintonia" amb Raset, a qui va dirigir en la seva anterior etapa al club. "En aquest sentit i pel que fa als possibles fitxatges, el míster està del tot "satisfet" amb els noms que li ha proposat el secretari tècnic. A més a més, tot i admetre que li agradaria poder tenir el màxim de futbolistes dilluns al primer entrenament, la seva experiència com a director esportiu al Màlaga el fa estar "tranquil". "Aquesta setmana esperem tancar coses però cal tenir paciència", deia. En aquest sentit va afegir que "serà difícil substituir Jose, Benja, Luso o Acuña" però va dir que vol fitxar tres davanters: "Un de referència per al joc directe, un de més ràpid i un altre".