L'adéu de Dani Mallo ha deixat un buit a la porteria del Girona que la secretaria tècnica ja treballa des de fa dies per omplir. Isaac Becerra i el jove Albert Quintanas, que torna de la seva cessió al Santboià, són ara mateix els dos porters del primer equip, que està cercant un porter del perfil de Mallo. En aquest sentit, un dels candidats i amb qui el Girona ja ha començat els contactes és Rubén Pérez, del Nàstic de Tarragona. El porter aragonès no continuarà al Nàstic aquesta temporada després d'una nova retallada a la seva fitxa i veu amb molt bons ulls l'oportunitat de tornar a Segona A amb el Girona.

Rubén Pérez té 32 anys i acumula vuit temporades al Nàstic, aquesta darrera a Segona B. El descens d'ara fa dos cursos va fer que el Consell d'Administració li apliqués una forta rebaixa al sou i enguany, pel fet de no assolir l'ascens a Segona A, la seva fitxa també ha estat rebaixada. És per això que Rubén Pérez busca una sortida del Nou Estadi i Girona és ara mateix l'opció que més l'atrau. De fet, des del conjunt gironí ja s'haurien posat en contacte amb el seu representant, al qual Rubén Pérez ha donat incidicacions per tal que tanqui l'operació tan aviat com pugui. La voluntat de l'aragonès és posar fi a la seva etapa a terres tarragonines ja que considera que després de vuit temporades hi ha acabat un cicle. Abans però caldrà que arribi a un acord amb el Nàstic per rescindir l'any de contracte que encara li resta.

Pérez va arribar a Tarragona el 2005 procedent del Badajoz i aquell mateix any va convertir-se en el porter de l'ascens a Primera Divisió. La temporada següent aragonès va disputar 16 partits a Primera Divisió però no va poder evitar el descens. A Tarragona és tota una institució ja que les darreres cinc campanyes ha estat el titular indiscutible a la porteria. En fa dues, a més a més, va ser un dels capitans de l'equip juntament amb l'hostalriquenc Carles Domingo, Mingo.