El davanter David Villa va parlar ahir per primer cop com a nou jugador de l'Atlètic de Madrid. Després de passar la revisió mèdica a la clínica Fremap Las Rozas, l'asturià va reconèixer estar "molt feliç i content per emprendre aquesta nova etapa, sobretot per l'estima que m'ha donat l'Atlètic de Madrid durant aquests dies i perquè hagi apostat per mi". Va assegurar el davanter asturià que té ganes de posar-se a treballar "com més aviat millor" i començar "aquesta nova aventura".

El de Tuilla va confessar que la confiança "des del primer moment" de Diego Simeone va ser "una de les claus per venir aquí". Va reiterar que té ganes de posar-se "a les seves ordres i tornar la confiança a cada entrenament i cada partit", tant a Simeone "com a tota la gent de l'Atlètic de Madrid".

Tot i ser el màxim golejador de la història de la selecció espanyola és conscient que li toca guanyar-se el lloc a l'onze blanc-i-vermell, "un equip que ha aconseguit moltes coses aquests últims anys". "Vinc aquí per ser un més, des del primer dia intentaré ajudar per fer el grup més competitiu", va afegir.

Respecte al Barça va voler deixar clar que només té "paraules d'agraïment", perquè al llarg de les tres temporades li han demostrat "una estima especial". En aquesta línia assegura no tenir "cap queixa, des del primer dia fins l'últim dels que he passat al Barcelona. Pel que m'han dit, ja que òbviament no he estat a la negociació, és que m'han facilitat molt la sortida, perquè sabien que volia venir a l'Atlètic i per això els ho agraeixo", va concloure.

Joan Gaspart ho veu bé

A l'Assemblea de la RFEF, en què ahir es va sortejar el calendari de la Lliga BBVA i la Lliga Adelante, l'expresident blaugrana Joan Gaspart va valorar positivament la venda de Villa per l'Atlètic de Madrid. "S'ha de tenir en compte que el Barcelona s'ha tret un salari important de sobre. Deuen haver fet números i hauran entès que era bona opció. També és bo per al futbolista, que el que volia és jugar", va opinar. Sobre la relació Messi-Neymar, Gaspart està "segur" que s'entendran "molt bé", perquè "els grans jugadors i les grans persones sempre s'entenen".

Per altra banda, el portaveu del club, Toni Freixa, va explicar als micròfons de Catalunya Ràdio que "la venda de Villa és beneficiosa per a les tres parts. Entenc que a vegades les operacions siguin difícils d'entendre quan no es coneixen les circumstàncies, però estem satisfets amb la seva venda. Era una operació necessària per al Barça i per al futbolista".

La Reial no vol negociar

A l'Assemblea d'ahir també va parlar el president de la Reial Societat, Jokin Aperribay, sobre els rumors que col·loquen Illarramendi al Reial Madrid. "Illarramendi a dia d'avui segueix sent de la Reial Societat", va deixar anar. "Hi ha hagut una conversa amb el Madrid, però nosaltres ja els hem dit que no negociem. Ni amb el Madrid ni amb ningú", va avisar. Tot i això el club blanc seguirà pressionant per aconseguir el futbolista.