El secretari tècnic del Girona, Sergi Raset, va mostrar-se satisfet i content d'haver aconseguit retenir Jandro. Raset va assegurar que amb Jandro a l'equip, "tot serà més fàcil". "Ara podem estar tranquils i construir un equip al seu voltant", deia. I és que l'asturià ha estat pel responsable esportiu "la referència ofensiva dels darrers anys" i creu que "encara pot seguir-ho sent durant dos anys més". Als 34 anys, Jandro es vincula al Girona fins als 36 però això, per a Raset, no ha de ser un problema. "Hi ha hagut alguna diferència ?contrac?tual. S'ha allargat una mica però la predisposició seva, que tenia bones ofertes, i nostra sempre ha estat bona", reconeixia. Raset també va assegurar que el lateral esquerre David Garcia continuarà a Montilivi dues temporades més. "La seva renovació està emparaulada i la signarem demà (per avui)", va dir.

Abans de dilluns, data del començament dels entrenaments, el Girona molt probablement tindrà lligat el segon fitxatge de la temporada. El club té un acord gairebé tancat amb un jugador -que no és gironí- perquè s'incorpori a la plantilla aquesta campanya. A manca d'unes petites diferències, la contractació podria ser també relativament ràpida. A més a més, Raset parlava hir que el club té "dos o tres fronts oberts més, un dels quals és gironí" que confia a resoldre positivament en els pròxims dies.

Sobre la continuïtat de Toni Moral i Gerard Bordas a l'equip, tot dependrà de les incorporacions que arribin. I és que malgrat que d'entrada eren dos jugadors que interessavan al club de Montilivi, la seva renovació ara no és tan clara. El club podria haver trobat alternatives i les estaria valorant. El Girona va oferir renovar a Toni Moral a la baixa mentre que Gerard Bordas està pendent de desvincular-se del Vila-real, amb qui encara té un any més de contracte. Bordas té ofertes de Segona Divisió A mentre que el terrassenc en podria haver rebut alguna de la Lliga xipriota, on també ha anat a parar el defensa de Taialà Jose Martínez.

De la plantilla de la temporada passada, Txiki, Garmendia i Kitoko són els únics que encara no tenen equip. Luso té un ?precontracte signat amb el Còrdova que intenta trencar per poder fitxar pel Saragossa. La ?quantitat de diners que demanen els ?andalusos pot frenar l'operació.